Jdi na obsah Jdi na menu
 


O mně

img_1140.jpgrscn9797.jpg

 

První setkání

Jmenuji se Ladislava Peterová a je mi 59 let. S rodinnými konstelacemi jsem se poprvé setkala na Astrovíkendu v Brně shlédnutím ukázky průběhu této metody.  Od první chvíle mne fascinovala účinnost této metody a její přímý vliv na životy zúčastněných.

Další krok na cestě

Později jsem se rozhodla podstoupit výcvik a získat možnost sama konstelace stavět. Přihlásila jsem se na trénink u Bhagata J. Zeilhofera (www.rodinnekonstelace.cz), nazvaný Trénink rodinných konstelací a pohybů duše, který jsem v prosinci 2010 zakončila a získala certiikát, díky němuž mohu nyní tuto metodu dále šířit a zpřístupnit ji dalším lidem, kteří chtějí pracovat na svém osobním rozvoji.

Nabídnutá ruka

Máte potřebu a chuť obrátit svůj zrak zpět ke svým kořenům a podívat se na svoje místo v životě v kontextu Vašeho rodu? Jste si vědomi vlastní odpovědnosti za svůj život? Rodinné konstelace Vám nabízejí pomocnou ruku ... 

MOTTO:

Pokud je něco v mém životě špatně, je něco špatně i ve mně. Jsme zrcadlem našeho okolí a naše okolí je zrcadlo nás. To je univerzální pravda. My sami jsme zodpovědní za vše, co se nám v životě děje.